fredag 27 augusti 2010

Frasse, igen

Nu har vår stackars Frasse varit inlagd hos veterinären två dagar i rad, på olika kliniker. Igår var han inlagd med dropp och blev röntgad och inspekterad i halsen. De hittade en förändring i nosen, men kunde inte se vad det var. Då skickades en remiss till en annan klinik med lite mer resurser. Det var där han var idag.
Allt detta beror ju på att han haft en väldig snuva, främst från höger näsborre sedan i början av juni. Han har fått två antibiotikakurer, men problemen har kommit tillbaka. Han har varit bra i någon vecka, sedan har han börjat nysa och snora igen.
Idag har de inspekterat och spolat rent i nosen och fått ut mycket var och även några små växtdelar. Det är detta som de tror och hoppas på att det är orsaken till hans problem. Det hade varit helt underbart om det var så "enkelt" och inte en tumör! De har tagit bakterie- och svampprover som vi får svar på i nästa vecka och då påbörjas behandlingen.
Jag hoppas att den nyrensade näsan skall göra att han har lättare att andas och att det tar ett tag innan han blir lika dålig igen, så vi hinner få tag på rätt antibiotika!

Jag själv har ägnat mig åt att trimma en av mammas bekantas flat samt mammas söta Sofie. De blev så fina båda tjejerna! Tyvärr glömde jag helt av att fota resultatet, men det blir kanske någon mer gång!

Inga kommentarer: