fredag 30 juli 2010

Danmark

Igår åkte vi med Danmarksbåten till Fredrikshamn. Det var jag, barnen och Syster Yster som åkte. Vår resa startade vid 6-tiden på morgonen och vi var hemma igen strax före 21 på kvällen. Det var en riktigt lång dag!!

Båten avgick 8.00 från Göteborg, vi satt ute på däck en stund när vi åkte iväg. Spännande tyckte barnen!! Sedan gick vi in och tog en liten fika. Därefter upptäckte de LEKRUMMET!! Där tillbringades resten av resan.


Vid 11.15 var vi framme i Danmark och tog oss av båten. Vi är ju inte så raska, varken barnen eller jag, så det tog sin lilla stund att ta oss till centrum, men väl där hittade vi en trevlig restaurang, där vi åt en god lunch.
Sedan var det dags att ta oss tillbaka till båten igen. Båda barnen var helt slut, men sova ville de inte. Vi gick på båten en trekvart innan avgång och fick bra platser, precis vid lekrummet.
Under resans gång fick A. några kompisar och de sprang runt och lekte och hade jätte roligt. I. fick jag att sova en liten stund, som tur var!


Jag och A. tog en lite tur till Taxfree och köpte med oss lite godis hem till pappa! Lite grann var vi ju tvungna att smaka på redan då, trots att det inte var lördag ;-)
Syster introducerade de fantastiska spelmaskinerna för A. Tänk att det kan vara så roligt!! Tyvärr blir ju sorgen desto större, när det roliga tar slut... A. grät floder när han inte längre fick spela. Han var ju vid det laget också väldigt trött!
Båten lade till vid 17.15 och då åkte vi hem till Syster för en snabb middag, innan färden hemåt.

Inga kommentarer: