torsdag 22 november 2012

som dränkta katter

såg vi ut efter en stund på promenad. Det regnade inte när vi gick ut, men sen! Usch, så där fint regn, som man blir helt genomblöt av.
Nåja, hunden fick sin promenad och lillen somnade. Det är ju inte av ondo att jag får röra lite på mig heller!!


Jo, stackar Anton blev ordentligt dålig igår. Jag fick gå mellan pepparkaksbagarna och sjuklingen i soffan. Ömsom med febertermometer i högsta beredskap, ömsom med kavel och mjöl.
Febern steg i raketfart och när han fortsatte frysa vid 39,9 grader kändes det som det var dags för lite febernedsättande. Det är inte helt lätt att få i dem tabletter, men tillslut lyckades han få i sig en krossad tablett blandat med sylt och efter ca en kvart började febern sjunka. Puh, det var lite jobbigt en stund!
Idag har han lite ont i halsen och febern ligger runt 39 grader, så vi får väl se vad det blir av det hela!

Nu efter promenaden säger Isak att han har ont i halsen, men jag vet inte om det är för att han vill ha fördelarna av att vara sjuk eller om han faktiskt har ont! Han var lite sur vid lunchen för att inte han också fick sitta i soffan och äta... Nå, jag kollade tempen på honom också, med ännu var den bara på 37,4. Hade ju varit lite skönt om han också blev dålig nu, om han nu ska bli dålig.
Viktor var ju febrig i helgen och har nu en väldigt snuvig näsa. Han och Isak har inte varit på dagis sedan förra fredagen och imorgon vabbar Jonas. Jag jobbar helgen och är sedan ledig måndag och tisdag, så det blir riktigt långledigt för dem! Men det är skönt att de hinner bli riktigt friska innan de måste tillbaka.

Inga kommentarer: