onsdag 23 februari 2011

Anton fick ju en liten dockbebis igår efter besöket på vårdcentralen. Hon heter Elisabet och är en skrattande bebis, säger han. Hon skrattar hela tiden och är aldrig grinig! Lite avundsjuk blir man allt, särskilt när lille Viktor betett sig lite mer grinigt än vanligt de senaste dagarna.
Lösningen när maten skulle lagas och bebisen absolut skulle vara med, var bärsjalen. Alltid bra att ha, men man får ha långa armar om det skall funka. Det är små fötter som gärna vill vara med både bland grönsakerna och i kastrullerna...
Ont i ryggen fick jag, men han var nöjd och det är ju huvudsaken!

Isak mår bättre idag, hostar och snorar inte lika mycket. Tror ändå att han får vara hemma från dagis imorgon också, så han hinner vila sig ordentligt, han hade ju ändå feber igår...

Farfar har varit här i dag, Isak blev överlycklig när han kom och bara kastade sig över honom. Härligt med sådan ohämmad glädje!
Jag och Viktor har varit på BVC och fått lära oss om mat av en dietist. Intressant, fast nu har jag ju hört det tre gånger, så det var ju inga direkta nyheter. Men diskuterade lite om mjölk och D-vitamin - fett. Har nu bestämt mig för att det blir mellanmjölk här efter och försöka öka fettet i maten istället.


Elisabet


Så här blir det när man ber barnen ta kort


Färdiga för matlagning!

Inga kommentarer: