lördag 2 mars 2013

Namn

Just nu funderar jag väldigt mycket på namn. jag tycker det är svårt, både om det blir en pojke eller flicka. Pojknamnen har vi ju redan tagit de bästa ;-) och flicknamn finns så många fina, som vi inte använt, så det blir svårt att välja därför!!
I morse bestämde jag mig för (hmm, oss) att om det blir en flicka, så blir det tre namn, ett tilltalsnamn, ett namn från min sida och ett namn från Jonas sida. Helt ärligt känns det som att det mest är jag som funderar på detta svåra beslut, men givetvis måste Jonas också tycka att det är fint!
Sedan jag var typ tonåring så har jag velat ge min dotter namnet Elsa, eftersom både min farmor och mormor hette det, så det är självskrivet, om det blir en flicka. Nu håller jag på och kollar upp om det finns några fina på Jonas sida också!
Jag har alltid gillat långa namn, t.ex. Sebastian, Alexander, Jonathan. Så det är väldigt underligt, egentligen, att barnen heter som de gör! Det är väl kanske Viktor som eventuellt skulle kunna passa in...
Några funderingar är; William, Joel, Emil, Linus, Oliver, Alice, Lea, Linn, Linnéa, Felicia, Lovisa...
Vad tycker ni? Någon som har förslag?/Sara

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där med namn är ju så roligt! Och svårt..särskilt pojknamn. Vår lille Ian skulle från början heta Harry eller Set men det blev ju inte så...hade vi fått en lillbrud till hade det blivit en Betty (kryllar av fina tjejnamn, som Elsa tex :)) Tittar ofta in här då du vet, är vansinnigt dålig på att kommentera bara. Kramar/Fru W